Det är så typiskt!

När något börjat strula så blir det oftast bara värre, det är min erfarenhet iaf, och så är fallet även nu när det gäller min soffa.
När den äntligen kom igår kväll och jag och budkillen burit upp den, så visar det sig att det blivit fel, de har skickat en högerdel (rätt) och en vänster del (fel), så det går inte att montera ihop den.
Jag beställde en högersvängd L-soffa, dvs med divandelen till höger, men fick alltså den delen som vänsterhängd, men den andra delen r rätt.
Dessutom var soffan hårdare än vad jag upplevde i butiken, men den blir nog bättre med tiden, och i vilket fall som helst så blir det bra.
Den är för övrigt snygg i tyg och färg, men nu får jag alltså vänta ytterligare på att de ska komma och hämta den felaktiga och ge mig en ny rättvänd del.
Jag ringde dem direkt igår kväll och fick prata med en kille som hette Marcus, och han var trevlig , men det lät som om han ville idiotförklara mig genom att fråga om jag verkligen kollat ordentligt. Detta är så uppenbart att man behöver inte vara ett geni för att förstå det, och dessutom såg ju budkillen det och Björn som var så snäll och kom för att hjälpa mig att montera soffan.
 
Divanen är som ni kan se in mot väggen, den öppna delen ska vara ut mot fönstret.
Den gick iaf bra att sova i inatt.
Eftersom denna del bara har ben i ena änden, den andra ska ju fästas i den andra soffdelen,
så fick vi pallra upp den så gott vi kunde med kartongbitar och några kokböcker.
Men det kommer bli bra när det blir klart iaf. :-)
 
Det slog mig dessutom nu at det var tur att jag inte behållit den stora rosa mattan, den hade blivit för stor till denna soffa,
Däremot skulle nog färgen bli kanonfin till, eller kanske en rund matta och ett runt bord!?
Vad tror ni? Skulle inte ett runt bord bli lite luftigare?
 
 Lite piff med kuddar för att dölja felet i väntan på den nya delen.
 Nu ser det ut som en stängd hörnsoffa, men snart kommer den rätta delen och då blir det ett öppet slut med divan, en s.k. L-soffa, och det kommer se mer luftigt ut.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0