Förändringarnas tid!

Just nu är det verkligen förändringarnas tid för mig, jag har bytt jobb och avsagt mig de 2 andra, jag jobbar just nu sjukt mkt,  jag har blivit ordinarie styrelsemedlem i våran bostadsrättsförenng, jag har sålt bäddsoffan och fått (halva) min nya, jag ska få säkerhetsdörr och väntar på överklagan ang. balkonger,det planerade lpfbygget, jag har dragit ner på socker och rör mig ännu mera för att gå ner i vikt, och snart händer det ännu mer roliga saker..... :-)
 
Ofta är det ju så att när det händer positiva eller negativa saker så brukar det ju komma flera i rad, och så är även fallet för mig.
 
Nu när jag fått min soffa och sett hur bra den blir i storlek så börjar jag tycka att mitt vita fyrkantiga bord är för stort och jag funderar på ett runt marmorbord från Mio, och även den vita skyfotöljen känns för stor och otymplig så jag funderar på att byta ut även den mot en grå fotpall istället, och så vill jag ha en färg på mattan.
 
Denna fotpall från Mio tycker jag är grymt snygg och dessutom så har den samma ben som min nya soffa,
 den är i vitt läder och kostar 2490:-,
 
Eller en grå i tyg som går att öppna och ha förvaring i (vilket är praktiskt men inte lika snygg), också den från Mio och kostar 1995:-.
Eller ett par sådana mindre "puffar" från Mio för endast 299:-/st.
 
 
 
 Smakråd tack!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0