Ledig måndag!

Godmorgon mina vänner!
Som ni förstått så har jag jobbat väldigt mycket den senaste tiden på 3 olika jobb, och det har varit både roligt men oxå slitsamt att hålla reda på vilken dag och vart m.m.... Men det har gått bra.
Fr.o.m. nu så kommer det att vara mer fokus på Jysk där jag fått en 75% tjänst, så nu slipper jag jaga timmar hit och dit, vilket kommer minska min mentala stress enormt mycket.
Dessutom blev jag enormt besviken på en person igår och det gjorde att mitt beslut känns ännu mer rätt.
 
Det är väldigt mycket som händer i mitt liv just nu och mestadels så är det positiva saker, och jsg försöker tränga bort allt negativt, trots att det självklart påverkar mig känslomässigt, och det beror nog på att jag är ganska trött fysiskt och psykiskt just nu.
 
Men nu ser jag fram emot att få hem min nya soffa, som tyvär är försenad, och det värsta är att Furniturebox har ljugit för mig. När jag ringde i torsdags så sa killen att min soffa låg för lastning och skulle lämna deras lager då, dvs i torsdags ( den 4:e leverans dagen, de lovar 2-5 lev dagar), men så fick jag mail igår söndag att den lämnade lagret då. 
Jag har begärt kompensation eftersom detta ställt till problem för mig ang sovplats, och det kommer jag att få beroende på hur många dagar sent den kommer. 
Nu blir det en skön promenad i solen med 3 av mina älsklingar! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0