Mitt hektiska liv fortsätter!

Än är det inte slut på augustimånad som varit fullproppad med roligheter både på helgerna och vardagarna.
Jag har inte hunnit ta hand om mig själv eller mitt hem, men har haft så mycket annat roligt på gång så det får gärna vänta.
I helgen var det mitt 2:a bröllop, och mitt sista för denna sommar, denna helg som kommer blir det singelkryssningen som varit planerad sedan drygt ett par månader tillbaka, men däremellan är det även fullt upp varje kväll efter jobbet (har desutom jobbat ensam månd-tisd pga sjukdom).
I måndags kväll bjöd jag ut Linda och Nicole på restaurang och vi invigde den nyöppnade Texas Longhorn på Råsundavägen, innan dess hann vi shoppa lite kläder till Nicole, bl.a. en vinterjacka från mormor.
Igår var det styrelsemöte med brf, och som det ser ut så kommer vi inte att får balkonger....så n u är det bara att börja leta ny lägenhet aktivt, däremot får vi säkerhetsdörrarna nu i höst.
De har börjat släppa priserna på nyproduktionen "Elverket" som jag anmält intresse för, så håll tummarna att jag får köpa en där.
Jag fick igår en lapp från Svenska Mäklarhuset där de skriver att de sålt 1:or i mitt område för ca 90.000:-/kvm, vilket isf skulle innebära drygt 3 milj för min lägenhet. <:-)
Så nu ska här fixas med lägenheten i höst så att den blir tip top, och till att börja med så ska jag få min läckande kökskran utbytt ev redan på fredag.
 
Troligtvis blir det en hög rundad kran och jag är inne på borstat stål, men vi får se vad rörmokaren kan fixa fram till ett bra pris.
Ikväll är det en AW inplanerad sedan personalfesten uppe i Gävle inne i stan, trots att jag egentligen skulle behöva fixa lite annat, med tanke på att imorgon är det kräftskivan i Sumpan och vi blir ett stort gäng från singelgruppen som ska dit, och på fredag hade jag och Mona planerat att gå ut och äta, men hon fick förhinder pga jobbet, så fredag måste bli en fixarkväll och packa inför kryssningen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0