Svårt val...

Igår tog jag ett beslut!
Jag tog med mig två av mina närmaste och käraste, Linda och Nicole och åkte upp till Gävle för att titta på det underbara fina huset för att känna efter OM jag skulle kunna bo där.
Jag tog även med min tremänning/syssling som bor på Söder i Gävle och som känner till stan m.m.
 
Jag hade nog hoppats på att huset skulle vara mindre och sämre i verkligheten,...men tyvärr så måste jag erkänna att det var exakt tvärtom.
Det var helt underbart, perfekt för en person och en hund.
Huset kändes större i verkligheten massor med extra utrymmen, förråd, garage, jordkällare, m.m....och tomten var lagom stor med gäststuga och mycket fina blommor m.m.
 
Även Linda och Jane blev förälskade i huset och jag skulle absolut kunna se mig bo där tillsammans med Simba, och ha många mysiga familjemiddagar, julaftonar, m.m.......
 
......men det skulle vara för långt bort från de jag älskar och vill ha nära och kunna träffa dem när jag vill och kan, även om det skulle vara mitt i veckan efter jobbet, så tyvärr blir det inget hus, denna gång.
 
OM jag hade råd skulle jag kunna köpa huset och ha kvar lägenheten också, kanske hyra ut lägenheten i veckorna till ett företag eller något.....men jag måste ju ändå ta lång och ha casch tiill insatsen.
Så mina vänner....Pia blir kvar i Sumpan!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0