3:e advent och Lucia.

Idag är det den 3:e advent och även Lucia, och jag började morgonen tidigt med att slå på TV:n och se Lucia firande ....jag kunde ändå inte sova bl.a. pga en stor vit hund som tog upp största delen av sängen.
Dagen för övrigt har varit fylld med mysiga stunder tillsammans med bl.a. långpromenad till Pampas och med familjen på julmarknad i Råsunda Filmstad.
 
 
Idag blev det ingen våffla på Pampas utan en rejäl köttbullsmörgås med rödbetssallad,
som vovvarna hade full uppsikt över.
Fina mamsen och papsen.
 
 
Dessutom hade jag ett möte med Pamela från Diplomat, mäklaren som jag köpt min nya lght av, och som jag till slut bestämde skulle få sälja min, så jag avblåste det med Notar, då Pamela kontrade med ett ännu bättre avtal.
Så nu ligger mitt öde i hennes händer , och det bästa är att jag kan koppla av nu och bara låta henne sköta försäljningen, och det känns riktigt skönt.
 
För övrigt så har jag haft en lugn stilla hemmakväll och tittat på TV, bl.a. Sex and the City filmen och en söt film innan dess, och mina tårar har runnit nerför mina kinder som floder.... Jag tror att det beror på all stress jag haft inom mig den senaste tiden som nu släppt och då kommer allt ut.
 Även gårdagen var lugn och skön hemma med älsklingen Simba.
 
Den senaste tiden har jag varit så stressad så jag har beställt 2 st leksaksspisar till Nicole, en Brio och en Micki, och glömt den ena.
Nu måste jag börja fokusera på mig själv mer och varva ner.....lätt att säga mitt i jul och flyttstressen.
Men jag får väl göra så gott jag kan ....
 Så om det är någon som vill köpa en Brio spis i julklapp till någon hör av er snarast, annars skickar jag tillbaka den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0