4:e advent!

God morgon mina vänner!
 
Idag är det den 4:e advent och om några få dagar är det julafton, som jag alltid brukar se fram emot i normala fall, men jag har inte fårr den rätta julkänslan iår.
Dessutom kommer jag sitta i bil och köra ca 50-60 mil , tillsammans med Patrik och Robin, ner till Småland för att fira julafton tillsammans med Lindas svärföräldrar och hela Sebbes familj.
Så det kommer att bli en annorlunda jul detta år, men förhoppningsvis mysig och rolig, det ser iaf ut att bli bra väglag.
 
Igår jobbade jag i Sumpanbutiken och det var sjukt mycket att göra största delen av dagen, vilket var jätte kul, men det var för mycket för en person, vi borde varit två.
 
På eftermiddagen efter jobbet åkte jag och hämtade hem min pälskling Simba och vi gick en långpromenad med Mona och Vilda som vi sedan bjöd hem på middag, då Mona fyllde år.
Det blev en jätte mysig kväll tillsammans och det är så mysigt att se att hundarna trivs så sjukt bra i varandras sällskap och känner sig så trygga med varandra, tror att det betyder mycket för dem att ha denna kontakt.
Vi ska ju fira nyår ihop också, som vi gjort de senaste åren, och det är så skönt för vovvarna att ha sällskap när det smäller ute.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0