Dan före dopparedagen!

Idag är det dan före dopparedagen och som vanligt när det närmar sig jul så börjar jag bli sjuk, vaknade med ont i halsen i morse och snuvig, och känner mig allmänt seg och trött, och jag hoppas verkligen att detta bara är tillfälligt.
Jag känner dessutom en knöl på sidan av halsen, dock inte i närheten eller i samband med det onda, så det oroar mig en aning....vad kan det vara.....?
 
Nåja slutpratat om tråkigheter, det är ju som sagt dan före dopparedagen, dvs Julafton, och då ska vi alla vara glada, men jag måste säga att detta år känner jag mig inget glad och har ingen julkänsla.
Jag har inte gjort någon skinka, inga köttbullar, ingen gran, knappt köpt några julklappar, m.m.....och mycket beror självklart på att jag snart ska sälja min lägenhet och därför inte orkat plocka fram massa julsaker, för det måste ju ändå bort snart iaf inför fotografering och kommande visningar.
Jag tror att jag oroar mig för mycket inför försäljningen och röjningen....hur och när ska jag hinna och orka med allt!?
 
Oj nu blev det vist mer tråkigheter iaf!
 
Jag hoppas iaf att jag inte blir sjuk och att det halsonda släpper innan morgondagen, annars vet jag inte om jag kan komma iväg till Småland.
 
Önskar alla er en riktigt God Jul!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0