Julfester!

Ikväll är det den stora julfesten med Club SoSu som jag räknat att gå på sedan länge tillbaka, men det råkade infalla på samma dag som Linda skulle ha julfest med sitt jobb och Sebbe är tvungen att jobba sent då han just börjat ett nytt jobb, så jag har lovat att vara barnvakt åt Nicole.
Men Kattis har satt upp mig på gästlistan om jag orkar komma efteråt en stund, vilket är jätte gulligt av henne, och det vore roligt, men så jobbar jag ju imorgon också, och då måste jag vara pigg.
 
På söndag har jag fått en tid för magnetröntgen, ja på söndag kl 12.15, så det var väldigt snabba ryck, och jag hoppas att de hittar något fel som går att åtgärda, så jag slipper denna förbannade värk.
Men läkaren som jag träffade på vårdcentralen Kronan var en riktig idiot! Han ville verkligen inte skicka mig på röntgen och han lyssnade inte på mig och frågade inte heller vad jag sökte för, det enda han var intresserad av var vem som hade skickat mig och sedan satt han och snackade skit om Sundbybergs kliniken och hur inkompetenta de är m.m.....Han avbröt mig och var dryg så fort jag försökte säga något.
Vad ä det för jävla s.k. läkare de har på vårdcentralen, är det sådana som inte får jobb på "riktiga" sjukhus?
 
På söndag ska jag även träffa ytterligare 2 mäklare, den ena har erbjudit mig som vän att bolla lite ideèr, han bor granne och får inte sälja mig lägenhet, så jag äntligen kan bestämma mig för en.
 
Ha en trevlig fredag och ni som ska på julfest ikväll får ha det så jätte kul.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0