Vilken mäklare ska jag välja?

Idag ska jag betala in handpenningen på lägenheten, och det känns fortfarande sjukt overkligt att jag snart ska flytta in i min alldeles egna splitter nya 2:a (enligt ritningen 1,5) på 45 kvm på 3:e våningen i huset.
Det känns verkligen riktigt bra och jag längtar så tills jag sålt min och kan koppla av ordentligt, är så nyfiken och lite nervös över vad jag kommer att få för den, och så måste jag ju välja en mäklare nu.
 
Har pratat med
1. Länsförsäkringar (de var för dyra, dessutm så skulle jag få betala för Hemnet anonsen)
2Erik Olsson (för luddigt då jag inte kunde få ett pris, utan han sa hela tiden att vi kommer överens om det, men de var de enda som har 4 tim visning på söndagar)
3. Bo Sthlm (han har inte återkopplat till mitt mail dr jag bad honom sänka gränsen innan han ska ha 10%, men de har grymt snygga lägenhetsbroschyrer)
4. Living (bra pris, bra mäklare, men små lite tråkiga lägenhetsbroschyrer).
 
Dessutom så har jag bokat in hon som sålde lägenheten till mig från Diplomat Fastighetsmäkleri på tisdag, så jag får se om jag kan vänta tills dess, eller om jag ska kolla med någon större firma som tex. Svenska Mäklarhuset, Notar, m.m....
Är det någon som har några andra tips så mottar jag dem gärna snarast möjligt!?
Jag vill ju självklart ha en mäklare som jag tror kan få ut så mycket som möjligt för min lägenhet!
Jag känner mest för ett mindre bolag då jag tror att de lägger ner mer energi på bara min lägenhet och inte har så många på gång samtidigt.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0