Slutet på 2015....

Nu är det bara 2 dagar kvar på 2015, och snart går vi in i ett nytt år, ett helt nytt kapitel i våra liv.
Det känns som jag vill göra en "Feng shui" på det gamla året och ta nya tag inför det nya.
 
Det kommer ju vara ett år med många nya möjligheter och upplevelser för min del, nytt hem, jag fyller 50, och så massa andra roliga saker som är på gång.
Det känns som om det redan har börjat lite smått i och med att jag rensat och städat hemma inför fotograferingen bl.a., så nu är jag på gång och tänker rensa ordentligt i mitt liv, men till att börja med så ska jag rensa på vinden och i garderoben och bara ta med sådant som jag kommer att använda, har jag inte använt eller saknat der på dessa snart 2 år som jag bott här, så är det bara att slänga.
Jag har bestämt mig för att denna flytt ska gå betydligt enklare och snabbare än den förra, jag tänker t.o.m. ev leja flyttstädning denna gång och har begärt flera offerter från olika företag, så om ni har några förslag så kom gärna med dem.
 
Som sagt imorgon är det nyårsafton och den ska jag fira som jag gjort de senaste 3 åren ,bl.a. tillsammans med Mona och Vilda, och det är så skönt för vovvarna att ha sällskap då de är skotträdda, och dessutom så har vi haft det så trevligt och mysigt.
Jag orkar inte med den där hysterin om att jaga den "perfekta" nyårsaftonen /nyårsfesten och festa och dansa, kanske har blivit för gammal.....Hahaha...... Jag bjuder hellre hem vänner och äter en god middag ihop.
 
Denna bild är från det första året som vi firade nyår ihop 2012-2013, visst är de väl söta!?
 
 Detta var året efter då var även Suzie och min brorsa Per med, och det var den sista i
lägenheten på Vegagatan.
 
Detta var förra året och första nyår här i denna lägenhet.
 
 
Detta var 2011-2011, sista året jag var blond.....men man vet aldrig....2016 kanske Goes blond again.
 
Men nu börjar förberedelserna inför nästa nyårsafton....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0