Ännu en AW över förväntan!

I fredags hade vi AW nummer 2 med Facebookgruppen"Singlar 40+ i Sundbyberg /Solna, och denna gång dublerade vi antalet gäster vi blev hela ca 18-20 personer totalt.
 
Jag hade ett lunchmöte med ägaren Arnest himself och en annan från restaurangen och vi planerade lite inför hur vi ska kunna samarbeta med detta och få det att växa. De är väldigt entusiastiska och vill hjälpa mig på alla sätt för att få fler medlemmar, för det gynnar ju även dem, så vi ska hitta på lite jippon, bra erbjudanden i baren för endast medlemmar m.m....
Vi är nu 55 medlemmar i gruppen och jag ser fram emot första 100, och det blir vi snart, då tänkte vi fira lite extra. 
Jag är så glad att mitt initiativ att starta denna grupp fått så positiv reaktion från olika håll, och att de som kommit på dessa 2 AW:n har tyckt att det varit trevligt och vill komma tillbaka.
Än så länge har vi mest suttit och ätit, druckit och pratat och lärt känna lite nya vänner, men snart ser jag fram emot lite dans, picknick framåt våren och sommaren, m.m....
Det är ju inte enbart jag som ska göra denna grupp aktiv, dvs hitta på aktiviteter, utan det är alla medlemmars ensak att göra den till vad de vill. Så jag ser fram emot många spontana roliga förslag.
 
 
 
 
 
 
 
Arnest supergoda Cesarsallad.
 En dubbel skagenmacka.
 
En annan god maträtt.
 
Deras kanontrevliga personal.
En del av gänget.
 
 
 
 
 
Trevliga tjejer som är med i gruppen.
 
En av den trevliga personalen som arbetar där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0