Imorgon börjar eländet!

Ja imorgon är det dags för rivning av mitt badrum och start av stambyte i min lägenhet, och jag är väldigt mentalt stressad av situationen.
 
Jag har haft mitt eget hem sedan jag var 18 år och har aldrig behövt vara beroende av andra mäniskor, och jag har alltid kunnat stänga min egen dörr och bara vara för mig själv och göra vad jag vill när jag vill.
 
Visst har jag ha ju levt familjeliv och sambo, men det är ju inte samma sak som att helt plötsligt ha massor med främmande människor springande i min lght som ska skita ner och stänga av vattnet i ca 6 veckor, så jag kommer inte kunna sova så länge jag vill, gå klädd hur jag vill, gå på min egen toa, laga mat, ta vatten ut kranen.....ja alla dessa bekvämligheter som man är så van att ha, men när man inte har dem så känner man sig handikappad, berövad sin frihet, m.m.....
 
Visst låter det hemskt när det finns folk som sover i tunnlar och under broar idag i Sumpan, men man lever som man är van, och är man van vid bekvämligheter så är man.
 
Så nu tänker jag ta den sista duschen i mitt nuvarande fina badrum, snart kommer det se annorlunda ut, och jag har just lagat 2 olika maträtter till matlådor, för snart kommer jag inte kunna göra det för då har jag ju inget vatten att diska med, och jag har kört en sista tvätt i maskinen, på ett bra tag.
 
Snart blir det svart klinkers på golvet och matta kakelplattor 20x20 istället för mina fina stora avlånga.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0