Är med i en artikel idag i Sundbybergsnytt.se!

 
 
 

Pia Hedman bor i Sundbyberg och på fredagar framöver vill hon starta en After Work på Arnest på Fredsgatan 6 (Gamla Lorry). Inbjudan riktar sig till de som bor i Sundbyberg och Solna, är singlar och 40+. Sundbybergsnytt.se tog ett samtal med Pia för att höra om varför hon startar den här gruppen.

Pia bor alldeles bredvid restaurang Arnest på Fredsgatan i Sundbyberg och fick nyligen idén att starta en egen Facebook-grupp för singlar över 40 i Sundbyberg.
– Jag var med i en FB-grupp tidigare som hette Singel 40+ som fanns för hela Stockholm. Många tyckte att det inte hände något i den gruppen och då kom jag på att jag helt enkelt fick dra igång en egen AW genom den gruppen. Jag gick ut på den FB-sidan med en inbjudan till ett AW, men blev då utesluten ur gruppen för att jag tog det initiativet på egen hand. Jag läste sedan att om man ska dra igång några event så var man tvungen att ta det via de ansvariga för sidan.

Jag är ganska spontan och kunde inte förstå hur det kunde vara ett problem då syftet för gruppen ändå måste vara att folk kan hitta ett tillfälle att träffa andra likasinnade. De finns ju så många som vill lära känna någon att gå ut och ta en öl med. Sedan om det leder till kärlek också, så är det väl bara en bonus. Alla de känner kanske lever i parförhållande och därmed inte har tid och lust att gå ut som mycket.

Via den här länken kommer du till facebooksidan>>

Självklart är vem som helst i gruppen också välkommen att ta egna initiativ och bjuda in till liknande grejer i Sundbyberg och Solna. Nu börjar vi i alla fall med att ha en AW kommande fredagar på Arnest, så får vi se hur många som kommer dit. Det är inte förbjudet för de som är par att komma till vår AW så klart, men huvudsakligen riktar sig gruppen till de som har samma förutsättningar. Själv jobbar jag idag till 18 och kommer nog inte dit förrän 19, men jag hoppas många kommer dit tidigare eller om man går hem och äter middag först och ansluter med mig och förhoppningsvis många andra vid 19-tiden, så blir det säkert en jättetrevlig kväll. Vi ses där, avslutar Pia Hedman.

Rikard Åberg 

 

rikard.aberg@sundbybergsnytt.se

http://www.sundbybergsnytt.se/pia-bjuder-till-for-40-plussare-arnest-fredag-februari/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0