Snart fredag!

Nu är det snart fredag och ännu en vecka har gått som jag inte bott hemma (3 veckor nu), och det har hittills gått bra med tanke på att jag har flera goa vänner och familj som erbjudit mig sovplats.
Men jag längtar ändå hem till mitt eget krypin, är ju väldigt hemmakär som ni vet.
 
Imorgon är det som sagt fredag igen och då ska vi ha våran 4:e After Work med gruppen "Singlar 40+ i Sundbyberg & Solna" och jag ser mycket fram emot denna kväll. Dels har Arnest ett erbjudande för alla som kommer och checkar in, men även vi  får en special överraskning om vi säger att vi tillhör gruppen.
Så jag hoppas på en bra uppslutning ikväll, och många nya ansikten!
 
 
Måste säga att det är väldigt svårt att få människor att "våga" ta steget och komma.
Vi är nu 85 medlemmar i gruppen så det borde finnas potential för att vi skulle kunna bli väldigt många på AW, men en del är sega i starten....så jag kämpar på. ;-)
 
Fick höra första negativa reaktionen igår på "Solnamos" sida, det var en som tyckte att jag tjatade och han menade att de som var intresserade hade nog sett min reklam . Men jag håller inte med, det händer ständigt saker på FB och nya inlägg, så reklam måste upprepas, och jag fick genast medhåll och stöd från andra i den gruppen, som tyckte att han var gnällig och negativ.
Ja alla kan ju inte vara positiva, men jag förstår inte att man kan vara negativt inställd till något som är bara positivt och roligt och finns till för att förena och glädja människor.
Men men....gnällspikar finns ju alltid och kommer alltid att finnas!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0