Lömsk halka!

Jag tycker om vintern när det är vinter, dvs vitt på backen och max 5 minusgrader och snöflingor som yr utanför fönstret, men detta som varit hittills denna vinter med slask, snö, regn och is är inget roligt.
Jag köpte broddar efter förra gången jag halkade och fick lätt hjärnskakning för några år sedan, men de är nu utslitna och kastade, så det är dags att köpa nya.
 
Igår när jag var ute med Simba så gick vi ner till Golfängarna och kastade lite pinnar på gräset, och då halkade jag på en isfläck under den nyfallna snön, och slog i bakhuvudet och bet mig i tungan så att det började blöda, men som tur var så hade jag tofs och den tog emot värsta smällen så jag var snart uppe på benen igen, dock lite skakis och yr men fullt kapabel att gå hem i lugn takt.
Resten av dagen mådde jag bra och kunde jobba kväll på Fuji utan ens huvudvärk.
Idag är det dock värre, jag vaknade med sprängande huvudvärk, ont i nacken , öm i ryggen, m.m....
så det blir till att hålla sig på gångvägarna idag, där det är sandat.
 
 

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Hemskt läskigt när man slår i hududet uhhh ryser ja köp broddar illa kvickt...borde skaffa mig också och inte tro att man klarar sig bara för man söker grus och tassar fram ;)

2015-01-21 @ 20:28:24
Postat av: micke

Finns skor med inbyggda broddar heter ICEBUG finns i sportaffärer blir en lite större investering än broddar köpte ett par förra vintern när jag var ute med mållan funkade jättebra på isigtunderlag

2015-01-22 @ 17:50:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0