Måndag och ny butik!

Morrn morrn mina vänner!
Då var det måndag igen och fr.o.m. idag ska jag jobba på Folkungagatan i huvudsak, och det ska bli kul. Vi ska börja bygga om butiken efter midsommar och få ett nytt labb, så det kommer bli mycket mer utrymme för annat,
och det ska bli kul att få vara med och strukturera upp och göra ordning.
 
Denna helg blev inte riktigt vad jag väntat mig när det gäller vädret och antalet gäster i Hagaparken, men vi blev iaf ett sort gäng som vågade trotsa vädret, dock inte alla 92 som anmält sig i mitt event.
Jag tycker att det är så tråkigt att folk anmäler sig till saker men sedan skiter i att komma för att det dyker upp något bättre, de inte orkar, vädret är dåligt, m.m.....Då är det bättre att ta bort sina anmälningar och sätta "kanske".
NU var det ju inget bord bokat denna gång så det är ju inte lika viktigt, det är bara jag som tycker att det är så tråkigt att folk bara skiter i saker och ting.
Vi hade iaf en jätte trevlig dag i Haga, och det var ju bara att klä sig rätt och ta med paraply och regnjacka så var det inga problem.
 
Jag vet inte om jag kommer våga ordna en större fest när man inte kan lita på att folk verkligen kommer!?
 
 
Igår blev det den sedvanliga promenaden till Pampas med Mona och vovvarna och sedan hem till Linda en sväng för att mysa lite med Nicole.
MItt söta barnbarn Nicole som snart är 8 månader.
MIn älskade vovve....det är snart ett år sedan som vi trodde att vi skulle förlora honom.
En jättefin bild på min vackra dotter Linda!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0