Myshelg med underbart väder!

Så var ännu en underbart mysig helg till ända, och vädret har varit helt underbart.
I lördags blev jag spontant hembjuden till Sussie och Johnny på kvällen, efter att Mona, Vilda och jag varit och hämtat Simba och gått en promenad vid Säby gård.
Så Simba och jag tog en promenad dit och satt på deras uteplats tillsammans med ytterligare några vänner till dem, vara bl.a. en som är med i min singelgrupp, Palle, och det blev en trevlig kväll.
 
Igår förmiddag blev det den sedvanliga promenaden till Pampas, men denna gång chockade vi personalen... och oss själva,  med att ta varsin räkmacka istället för våffla, och det var ett mkt bra beslut, den var fantastiskt god.
 
 
Efter Pampas gick jag och Simba direkt till Marabouparken där vi mötte Linda, Sebbe och Nicole.
 
När vi tröttnat på solen för denna dag, vid ca kl 15, så åkte jag och lämnade Simba hos Kalle och Lena, och sedan tvättade jag bilen och tankade upp den inför dagen då jag ska åka till Gävle.
Jag passade även på att åka till Barkarby Outlet för att köpa mig några nya skor, och självklart blev det även ett par sandaler till Nicole.
Jag blev även bjuden på grillmiddag hos Linda; Sebbe och Nicole, och det var mkt gott.
Nicole fick även en söt ryggsäck som hon kan packa sina leksaker i när hon ska hälsa på mormor,
och när vi ska till Polen.
 
På kvällen fick jag en spontan snabbvisit av Rasmus och hans vän Robban, som kom upp en sväng på varsin kopp kaffe och en liten pratstund.
 
Rasmus provade Simbas nya bädd, och den fick väl godkänt.....hahaha
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0