Myskväll med Nicole!

I tisdags kväll mötte jag upp Linda och Nicole inne i stan för att ta över Nicole och tillbringa kvällen med henne ensam, Linda och Sebbe skulle på ett event som han gjort musiken till.
Vi gick bl.a. runt i Gallerian lite och självklart kunde jag inte låta bli att köpa några kläder till Nicole, och vi åt på en kinarestaurang inne i Gallerian.
Hon var så otroligt glad hela tiden och smilade upp sig mot alla som tittade på henne, och hon var som i extas av att hinna med och se allt runt omkring. Hennes stora ögon var klarvakna och med överallt och hon satt och gjorde ifrån sig sina lyckoläten som hon gör när hon är exalterad och glad.
Likaså när vi åkte T-bana (var hennes första gång), var hon helt uppe i varv och tyckte att det var jätte spännande att titta ut genom fönstret.
När vi kom hem så gjorde jag välling och vi satt och myste i soffan och jag läste en saga innan hon lugnt somnade i mormors famn.
Hon grät ingenting eller gnällde på hela kvällen, och det var så otroligt mysigt att få tillbringa egentid med henne.
Jag älskar mitt barnbarn så ofantligt mycket....det är en fantastisk känsla! :-) <3
 
Här dricker hon en smothie.
 
Denna lilla tuffa jeansskjorta/väst köpte jag bl.a. med ett par jätte söta tights till, plus en body med byxor och en rosa liten pikétröja.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0