Snart Midsommar!

Ja nu är det snart Midsommar igen och vädret ser ut att bli därefter också, tyvärr. :-(
Jag har bokat en stuga i Älvkarleby tillsammans med Mona och vovvarna för att fira att det var exakt ett år sedan som Simba låg för döden men överlevde.
Förra Midsommar var ju den värsta jag upplevt någonsin och det vill jag inte vara med om igen.
Men vädret verkar ju inte vara på våran sida, så idag måste vi ta ett beslut om vi ska åka eller inte, för det är ju inte särskilt kul att sitta instängda i en liten stuga med 2 hundar om det är sitväder, då är vi hellre hemma och åker upp vid ett annat tillfälle.
 
För övrigt så rullar det på med jobbet och Singelgruppen.
Jag planerar nu en AW inne på Kungsholmen på Salt kök & bar till ev den 4:e juli, Oskar som har stället har lovat att göra en bra deal till oss. :-)
 På jobbet är det ombyggnad på gång och igår var det stora röjardagen och VD:n kom ner från Gävle med en kille för att ta med sig alla våra gamla labbsaker, diskar, skräp, m.m......för att tömma så mkt som möjligt inför ombyggnaden nästa vecka, så det ska bli så spännande att komma till jobbet idag och se hur tomt det är.
Dessutom ska det bli så grymt kul att få vara med att strukturera upp butiken så att det blir bra ordning och en fräsch butik att jobba i.
Hä är en del av att skräp m.m......men det fanns mycket mycket mer som skulle bort.
 
Nu blir det jobb idag och imorgon men sedan är jag ledig i 3 dagar, och det ska bli skönt, har lite ont i halsen och känner mig lite trött.
 
Idag vill jag gratulera mitt älskade barnbarn Nicole som blir 8 månader!
Här kommer lite underbara bilder på Nicole som Linda sickat över till mig!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0