2 dagar kvar...

Denna vecka går lika fort som de andra trots att jag trodde tvärtom, och nu är det bara 2 dagar kvar tills jag kan flytta hem till min älskade lägenhet igen.
Jag var där en sväng igår för att dubbelkolla eftersom jag bokat städhjälp till kl 13, och det var inga problem, det kan dock vara så att rörmokaren inte hunnit få på vattnet i badrummet bara, men det går ju att bo där ändå då.
 
Dessutom så är det dags för AW nr 6 i rad med min singelgrupp "Singlar 40+ i Sundbyberg & Solna", och vi ska fira att vi passerat 100 medlemmar (närmare bestämt 112), och det tycker jag är jätteroligt.
 
Jag har försökt få Arnest att komma med ett erbjudande på mat och dryck för 100:- till oss i gruppen för att fira, men inte fått något svar ännu.
 
Fredagen den 27:e tänkte vi bryta trenden och gå till Garbos AW istället, och jag har pratat med Kattis som håller i den och kommit överens om att OM vi blir 50 eller fler så får vi abonnera lilla baren ett tag, så då kan vi mötas där.
Det bjuds på fri entre, garderob och t.o.m. mat, dessutom har de ett band som spelar så jag hoppas verkligen på bra uppslutning då! :-)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0