5:e veckan...

Ja nu har vi gått in i 5:e veckan som jag inte bott hemma och det tär något fruktansvärt på mitt psyke, humör, tålamod, välmående m.m.... Trodde aldrig att det skulle kännas så otroligt frustrerande och jobbigt att flacka runt med alla kläder, hygienartiklar i påsar.
Jag har bott hemifrån (dvs eget hem) sedan jag var 18 år och har aldrig varit hemifrån er än max 2 veckor i streck, så detta är väldigt nytt för mig, och det är en känsla som jag inte gillar.
Jag vill inte gnälla eller låta otacksam mot de som ställt upp på mig, tvärtom, hade det inte varit för dem så hade jag inte vetat vad jag skulle ta mig till.
Att inte få vara i sitt eget hem med sina egna saker är för mig otroligt frustrerande, jobbigt.
MEN.....
Nu går vi in i vecka 5 och de har sagt att jag ska kunna flytta hem till helgen, och det ska bli så OTROLIGT skönt!
Då har det isf gått snabbare än beräknat, vilket jag är väldigt glad över.
Jag kommer att ta hjälp med städningen eftersom jag är dammallergisk och klarar knappt av att vara där en längre stund utan att få astma.
Det positiva är att det kommer att bli så fint och dessutom så blir det ordentligt gjort, så jag behöver inte oroa mig för fuktskador framöver.
 
Men denna vecka kommer nog kännas som den längsta av alla dessa 5 veckor.
 
Det är visserligen väldigt skönt att bo i hus nu när våren är på intågande, och Simba njuter av att kunna ligga ute i solen.
 
Han njuter för fullt....tills några grannar kommer ut, då måste han tala om att han bestämmer.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0