Jobbig allergi!

Jag har en jäkligt jobbig och envis allergi som hållit i sig ett tag nu, och det kan ju inte vara vårallergin som börjat redan, så frågan är om det kan vara min älskade Simba.
Vi har ju tillbringat mycket mer tid tillsammans och sover så gott som varje natt ihop nu när jag inte bor hemma, och skulle det vara så blir jag förtvivlad.
Det är värst morgon och kväll, för övrigt går det bra, och det kliar i ögonen, näsan rinner och jag har astma.
 
Jag ringde och bokade tid på vårdcentralen igår, och får komma dit den 18 mars, för jag vill kolla och så måste jag förbereda mig inför våren, för blir det som förra året så blir det sjukt jobbigt igen.
 
Jag har inte varit i kontakt med Kronans vårdcentral i Sumpan på väldigt länge, och jag måste säga att bemötandet på telefon inte var särskilt trevligt. Det var en dam som lät totalt likgiltig, grinig och väldigt omotiverad, och det kändes som om jag ringde och störde henne.
Jag fick först en tid långt in i april, men jag sa då att det är alldeles försent när det gäller pollenallergi, och jag vet att jag redan är sent ute, och då fick jag plötsligt en tidigare tid, och så lovade hon att fixa så att jag fick recept på bricanylspray (som jag är akut behov av pga astman). Så vi får väl ta och göra ett besök på att apotek och se om det finns att hämta ut.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0