Nu är det officiellt!

Den 18 maj börjar jag jobba heltid på mitt nya jobb på BGA på Hornstull.
Så nu får jag jobba med foto igen, vilket jag älskar och kan bäst, dessutom slipper jag jaga timmar, och oroa mig för att få ihop ekonomin.
Det var inte roligt att behöva säga upp mig från Jysk där jag jobbat i 2 veckor nu, och kommit in i gänget och trivs bra med mina nya kollegor och vänner, men jag måste ju tänka på mig själv, och jag är ju en fototjej och jag vill ha heltid.
Nu kommer mina arbetstider vara mer "normala", dvs 10-18 på vardagar, och 10-15 på lördagar (blir inte varje lördag), och det bästa av allt ....inga söndagar. :-) Det är ju rena lyxen, och jag kommer kunna få ett "normalt" liv igen där jag kan planera framåt.
Jag är övertygad om att jag kommer att stortrivas på Hornstull med mitt nya jobb och mina nya kollegor, och jag längtar tills jag får komma igång och jobba.
Men fram tills dess så jobbar jag kvar på Jysk, och även Sängjätten nu på onsdag.
 
 

Kommentarer
Postat av: micke j

Välkommen till KNIV SÖDER kul att du fått jobb på rätt sida av stan ,har anlitat BGA för lite kopieringar och ID-foton dom är jätte bra så du kommer att platsa där finfint å så kanske vi ses oftare nu när du jobbar på min bakgård.
låttalöv micke j

2015-05-01 @ 18:06:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0