Sista jobbsöndagen....

Idag ska jag jobba sista söndagen på JYSK och kanske den sista jobbsöndagen för all framtid (kan man iaf hoppas), och jag måste säga att det känns ofattbart skönt.
Äntligen ska jag få struktur på mitt liv och kunna planera framåt! :-)
 
Dessvärre har jag kommit in i en stressperiod just nu och känner igen symptomen från jag gick in i väggen för några år sedan, så jag försöker andas, och vila så fort jag får tillfälle. Det vore ju katastrof om jag hamnade där nu när jag ska börja ett nytt jobb, men det jag vill jobba med.
Så jag har talat om för mina kollegor på JYSK hur jag mår och de är väldigt förstående.
Det har ju varit en otroligt stressad tid för min del med bl.a. 3 jobb och ständigt jagande av timmar i ca 2 års tid, min mamma som varit cancersjuk (och blivit frisk), lägenhetsbyte,, stambytet och flängandet i 5 veckor, Simba som låg för döden förra midsommaren, min ständiga värk i arm och höfter.....m.m....Dessutom åkte min stackars pappa in till sjukhuset med ambulans i förrgår, han har fått gallsten.
 
Idag efter jobbet ska jag direkt iväg för att göra ett fotojobb. Jag ska fota en rockgrupp från Sumpan, för deras nya affisch/ reklam.
 
Men nu ska jag sikta in mig på enbart positiva saker som tex att få njuta av att vara mormor, mitt nya jobb och mitt nya liv! :-)
 
Framtiden ser ljus ut just nu! :-)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0