1:a advent!

Då var det dags igen...det är den 1:a advent och snart är det jul.
Men än så länge har jag inte fått någon julkänsla, jag har ingen större lust att julpynta hemma, men igår köpte jag iaf saffran och mandelmassa för att baka saffransbullar, men när ska jag ha tid och hinna med det!?
Idag ska jag jobba (jobbar6 dagars veckor nu), och sedan direkt efter det är jag bjuden på glöggmingel hos Heidi och Johan.
 
Just nu känner jag att tiden inte räcker till, och så har jag ju flyttat mentalt redan.....dvs jag har ingen lust att städa och göra fint hemma längre, jag får se fram emot näta jul.
Jag känner mig väldigt trött mentalt och har inte mycket ork över till mycket annat, som tex det jag behöver som ta hand om mig själv.
Jag behöver  tex. noppa och färga mina ögonbryn, fixa naglarna, färga håret och toppa det, träna.....m.m....och bara sooooovaaaa.
 
Jag var och tittade på ännu en lägenhet igår som låg bland villorna vid Ängskolan/Tuletorget, ett mindre hus med villakänsla , men den hade ingen balkong och inte direkt någon bra uteplats heller trots att det var egen ingång, och som vanligt väldigt dåligt med förvaring/garderober (fanns endast 1 st i det skumma sovrummet), så jag letar vidare....
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0