Ännu en visning!

Igår var jag och tittade på den andra lägenheten som jag blev förälskad i, den med utsikt över Bällstaån, men jag måste erkänna att jag inte blev lika imponerad i verkligheten.
Det var ju klinkers i hela lägenheten med värmegolv (dock väldigt ojämnt), plus att fogen släppt på flera ställen, och jag vet inte om jag tycker att det är så mysigt med vitt klinkers överallt, skulle nog lägga in trägolv /laminat i åtminstone sovrummet, men ev. även i vardagsrummet.
En stor nackdel var att det fanns inget förråd överhuvudtaget, inte i lägenheten och inte någon annanstans heller, men då tänkte jag att man kan bygga upp en vägg i sovrummet (eftersom det fanns 2 ingångar) från hallen så får man ett förråd och lite mindre sovrum.
Ännu en miss var att ett av skåpen i köket hade blivit sönderbränt högst upp av en av de inbyggda spotlightsen, BIG Miss vid byggandet, coolt med spotlights men inte genomtänkt, så den skåpsdörren måste bytas, och lampan likaså.
Ännu en nackdel.....endast en vägg som man kan ha tv, spegel, tavlor på.....annars bara fönster vilket iofs är coolt med tanke på utsikten mot ån/vattnet....men......
Ja så med andra ord så blev jag inte så jätte imponerad av den , men den är cool och visst skulle jag kunna trivas där....men den var inte 100%.
Jag ska dock följa budgivningen så får vi se vad som händer....
 
Efter visningen hade jag ännu ett möte med en mäklare som kom och värderade min, men jag skrev inga papper och sa rakt ut till honom att jag kommer kolla med flera innan jag bestämmer mig.
Även han sa att min lägenhet är toppfräsch och att han är övertygad om att jag kommer få bra betalt för den.
 
Så jag letar vidare så länge....Har fått tips på flera bostadssajter som jag kan kolla, förutom Hemnet.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0