Fått en säng!

Eftersom jag tog beskedet , baserat på min magkänsla, att avbryta köpet av lägenheten som jag vunnit budgivningen på, så bestämde jag mig för att testa att ha en 90-säng, så igår lånade jag släpvagn och åkte tillsammanse med Mona och hämtade en fräsch Sultan säng hos Mia Brejcha, som skänkte den till mig, då hon köpt nya sängar till sina söner. Stort TACK!
 
Jag känner att jag måste prova att ha en 90-säng och se hur det blir i lägenheten, dvs om jag får plats eller om jag ska kosta på att bygga ett loft, kan ju vara en fördel vid försäljning, tror iaf jag.
Så inatt som jag skönare än på mkt länge, så säng måste jag ha.
 
Dock så är det väldigt trångt just nu, vet inte riktigt hur jag ska få plats med allt, och jag vill ju inte göra mig av med något av mina möbler eftersom jag ska ju ändå köpa större snart.
 
 Rörigt värre just nu....
 
 
Som sagt så beslöt jag mig i fredags för att inte köpa lägenheten på Alpvägen, mycket baserat på min magkänsla som känts fel hela tiden.
Jag fick dock lite hjälp på vägen då mäklaren sa att fått in ett bud på samma som jag gett men de var redo att skriva direkt, så då blev det enkelt för  mig....så nu är den såld.
 
Så trots att lyckat och positivt bankbesök där det visade sig att det bara skulle bli en total merkostnad på 600:-/månad för mig, inkl. avgiften som var 1500:- dyrare, så kändes det ändå inte rätt, men jag vet dock inte vad som kändes fel, förutom det uppenbara som bl.a. förvaringen i köket samt förrådet som var mer än hälften så stort som  mitt.
Så då är det bättre att vänta och börja kolla marknaden och kolla av mäklare och hitta en billig och bra som kan hjälpa mig att sälja min, och börja röja lite smått i mitt förråd m.m....för att underlätta kommande flytt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0