Inget lätt beslut!

Det är inte lätt att välja lägenhet!
Man har många saker som man tycker om och vill ha, sedan är det saker som man inte vill ha, och man överväger det positiva med det negativa , fördelar och nackdelar, mot varandra.
 
De lägenheter som jag tittade på idag tyckte jag om på olika sätt, och jag är övertygad om att jag skulle trivas kanon i båda, dock så vet jag inte om de skulle hålla i längden, dvs skulle jag kunna bo där länge.
Jag har över tänkt på den äldre lägenheten som jag tittade på i onsdags och tänkt hur den skulle kunna bli om jag gör om lite som jag vill ha det, dock var badrummet lite väl litet och det var flera saker som jag skulle vilja ändra på i köket....men den skulle kunna bli fin för mig, dock ingen öppen planlösning som jag helst vill ha,
 
Det är som med en relation...dvs man överväger för och nackdelar och ser vad man egentligen vill ha och inte, och förhoppningsvis gör man rätt val i slutänden, vilket jag för det mesta brukar göra.
Det gäller att lita på sin magkänsla, den brukar stämma, både när det gäller lägenheter och män.
 
För övrigt idag så har jag hunnit med mycket annat också som tex långpromenad i kylan, det var -5 grader imorse när vi gick ut i solen, till Pampas, så det var bara att klä sig ordentligt med termobyxor och mössa, m.m.
 
Det blev en härlig dag och jag känner mig så utvilad och tillfreds med livet just nu efter en jätte mysig helg med goda vänner och familj.
 
Redo för långpromenad.
Belöningen blev en varm choklad och våffla.
 
Fick en ny vän på Pampas idag.
Simba har godkänt min säng .
 
Har även myst massor med denna sötnos idag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0