Lugn helg!

Denna helg skulle varit mycket party men när fredagen kom och det skulle vara dags för Garbos AW med Hoffman Circus , så hade jag ingen ork eller lust att gå, efter att ha jobbat ensam hela fredagen och storstädat hela butiken och produktionen, så jag och Patrik blev hemma hos honom och åt middag och tog det lugnt med en film istället.
 
Igår var det Halloween och jag skulle gått till Arnest och haft lite Halloweenfirande, men det var väldigt dålig uppslutning i gruppen på eventet som jag gjorde och när jag hämtade hem Simba så spydde han ner hela baksätet i bilen och även hemma, så det fick bli en lugn kväll med honom och jag somnade före kl 21, var helt slut och mådde inte bra själv.
 
För övrigt vill jag bara uppdatera angående min vikt , som jag inte skrivit något om på ett tag, jag går fortfarande neråt, dock inte med samma fart som tidigare, för jag har haft lite svackor, men som sagt det går iaf neråt.
 
Dessutom är läget oförändrat angående mitt bud på lägenheten i Mariehäll, så håll tummarna inför måndagen då jag ska få min värderad.
 
Nu blir det den stadiga helgpromenaden med Mona och Vilda till Pampas, trots disigt och tråkigt väder, men det hindrar inte oss.
 
Chefen har varit och julskyltat i butiken.
Jag städade insidan.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0