På eller av!?

Mitt liv är verkligen en bergodalbana och de som blir involverade i det får lov att åka med, och ibland går det upp och är roligt och ibland går det nedför och är  ledsamt.
Det handlar ofta om ganska snabba vändningar för mig, det finns egentligen inget mellanläge , det är På eller Av.
Många kanske tycker att jag verkar vara en "Drama Queen", men det är så här mitt liv ser ut, och jag överdriver inte, ibland mår jag dåligt, men för det mesta så mår jag bra.
 
Dock känns det som om de gånger jag mår dåligt så blir många rädda och de drar sig undan.
Jag har funderat på vad det kan bero på, och tror att det kan vara att jag för det mesta mår så bra och är glad och positiv och det är vad många är vana att se mig som, så när jag helt plötsligt får en "downperiod" så vet de inte hur de ska hantera det.
Men denna gång har min "downperiod" berott på några olika saker och framförallt Simba, min älskade hund som blev akut sjuk och fick opereras igen och åter igen trodde jag att det var kört.
Men tack och lov så har det gått bra och han är hemma hos farmor och farfar igen.
 
Sedan har jag ju gått och funderat på detta med lägenhets köp och varit med och budat och har nu vunnit, så nu återstår mkt jobb framöver med försäljning av min samt röjning av vind och flytt.
 
Dessutom har jag funderat på vad jag vill med livet och vad jag vill få ut av ett förhållande, och tyvärr så var jag tvungen att avsluta det jag hade påbörjat med Patrik då vi är i så olika faser i livet.
Det känns väldigt tungt eftersom jag fick så mycket känslor för honom, vilket var väldigt längesedan jag hade för en man, men det var inte rätt tid för oss just nu, och man kan inte tvinga fram något.
 
Det är sorgligt ,men livet går vidare och jag önskar honom allt väl och lycka till med vårdnadstvisten och allt.
En dag kanske livet ser annorlunda ut och om våra vägar möts då så får vi se vad som händer.....
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Grattis till lägenheten :) Såg att den såg fin ut stort Grattis :)

2015-11-06 @ 13:07:21
Postat av: Pia

Tack Ulrika! Ja den är toppen! :-)

2015-11-07 @ 12:15:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0