Sönderstressad och trött!

Nu börjar jag bli orolig över mig själv ... Jag börjar känna mig alltför stressad, känslig, lättirreterad, och min dagsform går upp och ner i rask takt och jag börjar ibland tappa kontrollen över mitt agerande.
Är jag på väg mot en kolaps....igen?
Det har varit alldeles för mycket som hänt i mitt liv den senaste tiden , både privat och på jobbet, så jag tror att jag måste dra hårt i nödbromsen för att stanna upp och fundera på vad jag vill och vad jag orkar med.
 
Det jag kan dra ner på är privatlivet, så fr.o.m. nu och en tid framåt ska jag försöka låta bli att planera in så mycket aktiviteter på kvällar och helger. Jag får ta det spontant dvs om jag känner att jag orkar.
 
Igår hade vi sjukt mycket att göra på jobbet så man känner att man inte hinner med det som måste göras , dvs förruttom kunderna, och då blir jag stressad. Visst är det kul att vi har så pass mycket att göra, men det är inte kul när man känner att man måste vara på två ställen samtidigt.
Även  en bra bit efter stängning hade vi kunder med specialbeställningar av ramar m.m....och sådant är kanonkul, men tidskrävande och det gäller att man är fokuserad och noga så att det inte blir fel.
 
Dessutom kände jag mig oerhört stressad för att jag hade bjudit hem mina gamla kollegor från Expert Gallerian till kl 19, så jag ville hem och förbereda lite innan, vilket jag inte hann, några satt redan utanför min dörr och väntade när jag kom.
Det blev iaf en kanon trevlig kväll med gänget och vi blev som sagt ca 11-12 pers. totalt.
 
Men det är inte bra att jag känner av dessa stresssymtom igen, jag kände mig svimfärdig igår kväll, och jag tror iofs att den absolut största stressfaktoren just nu är mitt ev lägenhetsköp, som jag måste ta ett beslut om idag.
Jag skulle till banken nu på morgonen och räkna på min ekonomi och göra kalkyl m.m.....och efter det måste jag ta ett beslut.....MEN....så ringer det en kille från banken nu på morgonen och säger att Johanna som jag skulle träffa är "sjuk".
 
KATASTROF!!!!
 
Måste säga att denna Johanna har skött mitt ärende fruktansvärt dåligt hela tiden, hon har inte ringt upp när jag sökt henne vid flera tillfällen, m.m.....och nu när hon visste hur viktigt detta var för mig så är hon sjuk och det finns ingen som kan ta över mitt möte. :-(
 
Detta stressar mig fruktansvärt för jag både vill och inte vill, och jag behöver ju ett större boende där jag kan ha en ordentlig säng som jag kan sova i och en balkong.
Jag måste ju får sova ordentligt , vilket jag inte gör i min soffa.
 
Dessutom tär den förbannade smärtan i vänstra benet på mig något så fruktansvärt och det är oerhört stressande att ständigt ha denna värk som gör att jag inte kan sova, och inte träna.
Igår var jag och gjorde ultraljud och hade hoppats på att de skulle hitta ett fel som vi skulle kunna åtgärda, men allt såg bra ut och muskler och nerver så fina ut, dvs inget artros eller trokanterit, så nu måste jag boka tid för magnetröntgen.
 
Är jag på väg mot väggen...igen?
Fr.o.m. NU ska jag bara göra det jag vill, när jag vill och umgås med de runt omkring mig som får mig att må bra och koppla av. Jag behöver all positiv energi jag kan få just nu, och inte planera för långt fram.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0