V.I.P. kväll på Blocks!

Igår var jag på en V.I.P. kväll på Bromma Blocks med Linda och Nicole, och vi hade en super mysig kväll som slutade med kebab hemma hos dem.
Fick en ny keps när man blev medlem hos Newport.
 
För övrigt så shoppade jag inget när vi var där, hittade inget intressant och dessutom är det ju snart jul så då får jag hålla i pengarna till julklappar istället.
Däremot blev en spontanshopping bredvid jobbet när jag skulle gå till ICA, få slank jag in på en affär som säljer Adidas träningskläder, de hade stor REA och jag hittade ett par träningsoveralls byxor och en jacka för totalt endast 250:-, så det kunde jag inte låta bli. Jag behöver ju nya träningskläder när jag ska börja träna igen, och dessutom kommer jag ha mycket användning för dem även när jag är ute och går med Simba.
 
De är lite vindtäta och ganska tunn härlig kvalitè och perfekt att ha inne på gymmet och i vår.
 
I tisdags kväll hade jag en dejt med ännu en mäklare, så nu har jag träffat 4 st olika så det är dags att bestämma sig för vilken jag vill ha, ska ev träffa någon till.
Det positiva med den senaste var att han kommer från en ganska liten mäklarfirma som inte är områdesbundna, och jag har fått kontakt med honom via rekomendation av en gammal kollega Tina.
Han sa att det spelar ingen roll när på året jag vill sälja min egentligen för att 1:or är alltid intressanta, och framför allt med mitt läge och så toppfräsch.
Han kändes inte stressad som några av de andra gjort.
Det står nog mellan de två senaste och båda kommer från relativt små firmor, vilket jag tycker känns bättre, de lägger ner mer tid på varje lägenhet och har inte för många på gång samtidigt.
 
Ikväll ska jag ut på nöjen, då är det Comedy Club på Gretas och vi ska dit ett gäng från 40+ gruppen, vi är för övrigt 254 medlemmar nu.
Imorgon är det Garbos AW, säsongsavslutning, och då tänkte jag gå dit igen en stund.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0