Dag 13 med Viktväktarna!

Nu är jag inne på 2:a veckan med Viktväktarna och jag tycker att det känns grymt bra, trots att jag slarvat med att föra checklista och skriva upp allt jag äter (så jag tror dessvärre att jag äter lite för lite)..
Men mitt motto är at försöka hitta en livsstil som passar mig och mitt liv redan på en gång, eftersom jag varit med  i VV flera gånger redan så kan jag ju grunderna och behöver egentligen bara själva kicken med att gå och väga mig och få lite ny inspiration och recept.
Jag klarade ju tex en kryssning med buffè redan första veckan, vilket inte alls kändes svårt, för har jag bestämt mig så har jag och då ruckar jag inte på det.
Helgen gick bra och till frukost blev det bl.a. havregrynsgröt på lördagen med bär, och äggröra (toppat med några små baconbitar) i söndags, och observera, INGEN våffla på Pampas.
 
Men jag resonerar som så, att jag drar ner på allt och framförallt godis, sötsaker, alkohol och annat onyttigt, men slutar inte helt, för då kommer jag bara gå upp igen när jag nått mitt mål.
Dessutom började jag med situps imorse igen, 100 st, och så blev det ju ett par långpromenader i helgen.
 
Idag blev det yogurt (2,1%) med bär, banan och musli ca. 7pp.
 
Imorgon tisdag är det vägning igen och det ska bli så sjukt spännande!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0