Nya mål!

Idag gjorde jag havregrynsgröt med hallon och blåbär och jag måste erkänna att det är riktigt gott och mättande. 
Ställde mig på vågen idag igen och den visade ytterligare 2 hekto ner. Nu ska jag helst väga mig endast en gång i veckan för att se bäst resultat men kan ju inte låta bli i ibland. 
Dessutom behövde jag bli lite extra peppad idag.
Igår gick jag kvar på stan ett tag efter jobbet och provade lite kläder, och hamnade bl.a. på Bikbok och det vet vi ju alla att deras kläder i första hand riktar sig till 15-20 års åldern, så storlekarna är ju mindre än normalt.
Det var iaf nyttigt att prova och se att jag kom i flera av dem. Hittade dock en supersnygg halvlång tajt läderimitations kjolsom jag blev sugen på och en stickad guld tröja, tajt, men fick tyvär inte riktigt igen dragkedjan på kjolen. Men jag funderar på att köpa den ändå som ett mål.
 
Det är många som frågat mig hur jag lyckas och vad jag gör för att gå ner.
Jag kan bara säga att jag är väldigt motiverad, målmedveten, jag har bestämt mig för att lyckas denna gång helt enkelt!
Jag började ju med Viktväktarna för att få en kick, men kände sedan att jag klarar av detta på egen hand men går så gott jag kan efter deras koncept, dock så ska jag erkänna att jag är väldigt dålig på att väga och skriva upp vad jag äter, me har checklistan med mig hela tiden och kollar upp PP:na.
Jag vill ju hitta ett sätt som jag kan leva efter även när jag nått mitt mål.
Så det blir ett par glas vin om jag känner för det, dock har jag helt slutat med sötsaker, har väl smakat en liten chokladbit om jag blivit sugen, men suget har försvunnit.
 
Så mina vänner jag fortsätter gå neråt, mot nya mål! :-)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0