Så mycket negativitet!

Jag är en person som för det mesta försöker vara positiv och se allt på ett positivt sätt och se det goda i människor, men med allt elände i världen så är det svårt ibland.
 
Ta tex denna massflykt i världen nu med alla flyktingar som flyr från sina länder för att rädda sina liv, men trots det så dör otroligt många på vägen, och barn blir lidande för att vuxna bråkar.
 
Det finns maktgalna människor i världen och de tror att de kan ta över världen med våld, krig och död.
Sedan finns det människor som lever för att göra livet surt för andra, som aldrig kan glädjas åt andras lycka och medgång utan istället vänder allt till negativt och väljer att lägga all sin energi på det, och får sin omgivning att må dåligt och de själva att må bra...fast egentligen så är det just de själva som är offren, som mår dåligt innerst inne.
 
De finns de som går över lik för att få sin vilja igenom och ser inte allt elände de drar med sig på vägen.
 
Varför lägger vissa så mycket negativ energi på att göra illa andra och få andra att må dåligt, istället för att bry sig mer om sig själva och försöka lägga det negativa bakom sig och se det positiva istället!?
Dessa människor tycker jag väldigt synd om!
 
Jag har rensat bort mycket negativitet i mitt liv, och vill inte ha med sådana människor att göra, och jag kan göra ett val.
Det är kanske just därför jag lever ensam idag och lägger min energi på de jag älskar och bryr mig om!
Tänk om alla kunde gör det , så skulle vi få en mycket bättre värld att leva i för alla!
 
Make love Not war!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0