Myshelg!

Denna helg har varit kanonmysig på olika sätt.
I fredags hämtade jag hem pälsklingen och vi stannade hos Ullen och Tommie och åt hemgjord pizza, och hade en mysig kväll.
På dagen firade vi av Anki på jobbet, för på måndag börjar hon sitt nya jobb.
Här är Anki med sina presenter.
Här är hon med min chef Kenneth.
 
 I lördags blev det en långpromenad runt båda sjöarna , och sedan åkte jag och Mona till Barkarby Outlet och köpte bl.a. nya promenad skor , Asics, och självklar blev det ett par jätte söta svarta Nike till Nicole.
 
 
På kvällen kom Linda, Sebbe, Nicole, brorsan och Carina S hem till mig, innan vi gick ner och åt middag på Arnest och lyssnade på Jay and Jay som spelade.
Men det blev inte sent för min del.
 
 
Det var fullt på ARnest!
 
Idag blev det underbart sologt vårväder så jag gick ut med Simba kl 10 och kom inte hem förrän ca kl 15.30, och vi promenerade bl.a. till vårat nya hus och tittade , innan vi mötte upp Linda och Nicole och Veronika (vars son köpt min lägenhet), och gick till Pampas och åt brunch, och även en tjej till från min Facebook grupp kom dit.
 
På kvällen åkte vi en sväng till Bålsta och fikade hos mamma och pappa med brorsan, innan vi åkte hem och lämnade Simba i Jakan och hämtade mina sommardäck, och lämnade av brorsan vid sin bil som han lämnade i Sumpan igår.
 
Mor och dotter har likadana skor.
 
 
 
Det blev et glas Rosè till brunchen....såklart!
 
 
Simba var helt slut efter drygt 5 timmar ute på promenad.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0