Lugn måndagskväll!

Igår var det en tuff fysisk dag på jobbet, och det var Johannas första dag efter semestern, och vi slet som djur på det nya stället i Kungens kurva med bl.a. att plocka upp i vårat förråd och även städa och strukturera upp i källarförrådet där några flyttkarlar fyllt rummet med flyttkartonger och det gick ej att gå in.
Det gick precis att öppna dörren innåt, men sedan var det stopp, så vi fick börja med att ta ut kartonger för att kunna göra en gång och komma längst in där det fannas stora djupa hyllor att ställa in kartongerna i.
Det var s'kert minst 50 kartonger fyllda med rärmar med papper så mi kan förstå att de vägde bly,,,och vi fick ett rejält träningspass där nere i betongdamm och dålig luft, men fint blev det och vi fick plats med lite skyltar som vi inte ville ha i vårat förråd.
 
På kvällen hade jag bjudit hem mina fd kollegor från BGA men var tvungen att avboka och skjuta fram det pga att jag var så trött och sliten och behövde en lugn vilokväll, så vi tar våran middag nästa vecka istället.
 
Istället blev det en myskväll med mina älsklingar hemma hos mig.
 
Nicole provade den nya babysittern som vi fixat till Leon....och hon trivdes bra i den.
 
 
 Nicole tog en selfie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0