Lugn onsdagskväll!

Igår kväll åkte jag och handlade lite mat, är ju så sällan hemma och lagar mat nuförtiden, så det var dags för lite uppdatering i kylen och frysen.
LInda kom över med kidsen och åt middag och det blev fläskfilè/Chorizo röra med pasta, och Nicole och jag gick ner till Ica och köpte välling och en ny nappflaska som hon kan ha hos mormor.
 
Jag är verkligen så otroligt lyckligt lottad som har två så fantastiskt fina barnbarn som bor så nära så jag kan träffa dem när jag vill och kan.
Jag älskar dem mer än livet!
Det ät skönt att variera mina utekvällar med vänner, med att vara hemma och mysa med min små älsklingar, det ger mig så mycket energi.
 
Jag har nu jobbat 33 dagar i rad utan en enda ledig dag, och jag har några dagar till (9) innan jag får min första lediga helg på väldigt länge, och sedan har jag endast en helg kvar att jobba på Sängjätten.
 
Nästa helg åker jag till Älvkarleby med Simba och Maarit och det ska bli mysigt att få komma bort och byta miljö för en natt och bara ta det lugnt.
 
Hon fick bära påsen med vällingen och nappflaskan själv och var så stolt.
 
Leon är nu 8 veckor och börjar hänga med mer och mer.
Igår hade han på sig en fin body som mormor köpt till honom.
 
Har lämnat in min bil på helrekond igen (för endast 350:-) och den blir så fin, och de fåt bort allt hundhår från baksätet, och då vill man nästan inte byta ut den..... Men jag vill ha en ny så småningom.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0