Byta mäklare!

Nu har jag sagt upp min mäklare och tackat för hennes jobb och kämparanda, men tyvärr räckte det inte ända fram till försäljning, så nu har jag bytt till en lokal mäklare, för nu har jag inte råd att chansa, det börjar bli ont om tid.
Jag fick höra från flera olika håll att jag borde valt en lokal mäklare från början men det är ju inte så lätt när det är första gången man ska sälja, och jag gick på magkänslan, och hon har verkligen kämpat bra, men tyvärr så hade hon inte den lokala kundkretsen och kontakterna som de lokala mäklarna har.
Så nu hoppas jag att det går bättre med nästa mäklare som jag ska träffa på torsdag, men har redan pratat med på telefon.
 
Så nu får jag genomgå samma pärs ännu en gång, dvs visningar, budgivning och olidlig väntan.....
Men denna gång hoppas jag att det är värt det!
 
Nu på morgonen så var hantverkarna som stambytte min lägenhet här för att kolla på sprickan som uppstått på väggen mot badrummet, och de ska åtgärda det genom att måla om hela väggen, och jag valde en ljusgrå färg för att bryta av lite med en fondvägg, för hade de målat vitt så hade det synts att den väggen var ommålad mot det övriga. Det kommer bli kanonsnyggt och någonting nytt inför kommande fotografering och visningar, att jag inte tänkt på det tidigare.
 
Imorgon tisdag har jag bjudit hem några vänner för att fira mitt nya jobb med champagne och tilltugg.
Även Maya ska börja nytt jobb den 1 mars så vi ska fira även henne.
 
Igår blev det ett par sköna långpromenader med Simba, och andra promenaden fick jag oväntat sällskap av Björn som jag mötte vid Lötsjön, och jag mötte även Rasmus som var ute och gick med sin söta dotter.
 
Dessutom blev det middag hemma med Linda och Nicole, och det har varit mycket mys med dem under helgen, och Simba såklart.
 
Nicole pussar sin spegelbild.
Så fin bild även i svartvitt.
 
Simba pussar Nicole. <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0