Inga mer bud!

Nu har det stått stilla på budfronten och det högsta som gäller är alltså 2 620 000 kr, och jag har pratat med banken och de godkänner mer lån, men det innebär att jag måste amortera vilket jag hade sluppit om jag sålt för mer och kunnat lägga in mer cash.
Dvs de som var och tittade i söndags har ej lagt bud de tyckte bl.a. att priset var för högt, men de visste vad budet låg på innan de gick på visning, så då undrar jag varför de ändå gick och tittade.
 
Men nu återstår ett par viktiga frågor...
1. Ska jag släppa den för detta pris?
2. Ska jag ha is i magen och vänta en månad och gå igenom denna pärs en gång till?
 
Frågan är om några 100 000 till är värt allt besvär och denna pärs, för fy f...n vad jag mår skit och har gjort under denna tuffa period?
Ska jag riskera att braka ihop p.g.a. försäljning av min lägenhet?
 
Ett beslut som jag har tagit sedan en tid tillbaka och ännu mer nu, är iaf att göra mig av med bilen, så blir det en ganska stor kostnad mindre för mig varje månad, jag behöver ju egentligen inte bilen.
 
Eftersom jag inte ska flytta förrän den 28 april-1 maj så är det ingen panik riktigt ännu, och idag får vi dessutom svar från han som leder budgivningen om han vill ta budet eller inte, han har tydligen börjat buda på en annan också, och han hade ganska bråttom att flytta in, vilket också kan bli ett problem för mig.
Så jag sa till mäklaren igår att prata med honom och kolla hur flexibel han är angående inflyttning, om jag nu släpper den för detta pris. Så idag får vi ett besked.
 
Jag trodde aldrig att det skulle vara så svårt att sälja min lägenhet!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0