Nu gäller det!

Denna vecka kommer förmodligen att avgöra försäljningen om min lägenhet, jag som hade hoppats att det skulle vara klart till helgen som var.
Jag har rådfrågat en som är mäklare (men som tyvärr ej får sälja min eftersom han äger en lght i mitt hus), han säljer nu en 1:a på 36 kvm på Vegagatan som inte är lika fräsch som min för 2 900 000, så det innebär ju att det finns köpare som är villiga att betala. Men varför kommer de inte och budar på min?
En annan mäklare jag pratat med sa att det vore en skymf mot mig och min lägenhet att sälja den under 2 700 000, och framförallt nu när bottenvåning lägenheten gått för 2 730 000.

Javisst vad det än blir så har jag tjänat en massa, men det handlar ju om att jag ska investera i min nya och se till att få en bra framtid ekonmiskt också, så det är inte p.g.a girighet.
 
Som sagt uppenbarligen så finns det köpare som är villiga att betala, så frågan är nu....är det värt att vänta en månad?
Vi får vl se vad som händer under dagen idag, det dök ju upp två nya spekulanter igår så jag hoppas verkligen att någon av dem är intresserade.
Snälla låt turen vara på min sida nu äntligen!!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0