Tur och otur!

Jag vet inte vad som händer i mitt liv just nu, och framförallt med min lägenhet!
Jag har haft turen att byta till mig världens sötaste lilla lägenhet, som visserligen saknar balkong, men för övrigt bra planerad och gott och förvaringsmöjligheter, modern, välutrustad , påkostad, stambytt och fräscht badrum och kök, m.m.....och framförallt som blev en bostadsrätt bara ca 1.5 månad efter att jag flyttat in.
 
MEN det verkar hopplöst att få den såld!
Igår hoppade han som hade högsta budet av trots att jag pratat med banken och beslöt mig för att gå med på det, men han ville komma ännu billigare undan och dessutom flytta in så snart som möjligt, vilket ändå hade orsakat problem för mig.
Min mäklare kämpar på så gott hon kan, men det verkar inte riktigt räcka ända fram.
 
Sådant här händer bara mig!!!
 
Vad är det för fel???
Varför säljs inte min lägenhet när andra i närheten och inte lika fräscha säljs för 2 750 000, 2 900 000, m.m.....???
 
Ännu en mäklare hörde av sig till mig igår (en av de jag intervjuade inför min försäljning) och sa att han följer min lägenhet på Hemnet och ser att det går segt, och han sa att han var villig att hjälpa mig, han är en lokal mäklare, så nu har jag två stycken som är villiga och helt säkra på att de kan få min lägenhet såld på mindre än en månad och dessutom till ett högre pris.
 
Så då återstår frågan....Ska jag vänta en månad och lägga ut den igen???
Men som jag sagt tidigare, jag är en fighter och ger inte upp så lätt, dessutom är jag mycket starkare än jag tror, så jag kommer ta mig igenom detta och jag kommer få den såld... Det är jag övertygad om!
 
Däremot har jag enorm tur på många andra områden som tex jobb, jag ska på ännu en intervju nu på fredag på ett nytt spännande jobb, så även om jag fått ett jobb och ska börja den 2 mars, så kan jag inte missa chansen att kolla upp detta. Jag blev headhuntad via Linkedin, och det verkar vara ett kanonjobb för mig där jag kan utvecklas mer, vilket jag tycker skulle vara enormt spännande.
 
Dessutom fick jag ett mail från min nuvarande chef igår att jag ökat från 55% till 90% på merförsäljningen av inlämnade videoband till digitalisering, vilket han tyckte var grymt bra, och var det gällde att sälja på rengöringen så var jag BÄST! :-)
Sådant är ju kul att höra, och då kan man ju säga att man går med flaggan i topp.
Han sa dessutom att om jag behöver referenser så är det bara att ringa honom.
 
Igår var det ju fettisdagen och min goa söta väninna Maya från singelgruppen kom och bjöd mig på en semmelwrap från Tössebageriet där TV-kocken/bagaren Roy Fares jobbar.
 
Denna bild tog Maya när hon var där.
Den var underbart god!

Inte nog med det så blev jag bjuden på en fantastiskt god middag hos min fd kära granne och vän Margit.
Hon bjöd på en underbart god kyckling i ugnen med ris.
 
Så med andra ord så har jag både tur och otur, men det som är viktigast just nu är ju att få min lägenhet såld, och till "rätt" pris!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Du är en fighter så kämpa på ,det ordnar sej alltid !!!! Puss o Kram

2016-02-10 @ 10:31:22
Postat av: Pia Hedman

Tack mamsen! <3

2016-02-10 @ 11:42:55
URL: http://piahedman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0