Visningsdag nr:2!

Igår var det den första öppna visningen på min lägenhet och det kom ca 7-8 st seriösa spekulanter, så nu återstår en visning till ikväll, och sedan drar budgivningen igång.
Det var några yngre killar runt 18-20 års åldern som var och kollade också igår, men de verkade inte seriösa och de ville inte skriva upp sig på listan.
Då blir jag ju genast misstänksam, vad gjorde de här och varför? Var det bara nyfikna, eller spanade de efter något att stjäla....uppenbarligen så har iaf någon ätit av dekorationerna, mina vindruvor, men inget annat saknades, då jag gömt allt av värde.
 
Jag är så nervös och samtidigt förväntansfull över vad slutbudet blir, och hoppas självklart att det blir mer än lägenheten på bottenvåningen som såldes för 2 730 000:- (dvs 78 000:- /kvm).
 
Så efter ikväll blir det otroligt spännande!
 
Min mäklare Pamela hade lämnat lite lappar (eftersom någon envisas med att riva ner dem på dörren), och ett prospekt på min lägenhet och de var jätte fina, det är nästan så att man inte vill sälja när man ser dem.
 
Det ser ju ut som en inredningstidning....haha...
 
Helgen blev väldigt lugn för min del, jag var hos Linda i fredags och hjälpte henne laga middag och ta hand om Nicole eftersom hon mådde illa, pga hennes graviditet, och i lördags och söndags var jag bara hemma efter jobbet och tog det lugnt. Fick dock besök av Carina och Java i lördags en stund, hon skulle hjälpa mig att foga kaklet men det sakandes verktyg så det blev inte gjort.
 
Nu på lördag ska vi ha 1-års festen för min Facebookgrupp 40+ i Sundbyberg & Solna, på Arnest., och det ska bli roligt, och jag hoppas att jag även har en stor vinst att fira då.
 
Idag är jag ledig och ska åka till Hägerstensåsen och träffa Anna som är uppe i stan och hon ska klippa mig, var senast i somras som jag gjorde det.
 
På onsdag denna vecka ska jag även provjobba på ett ev nytt jobb, så då får ni hålla tummarna även för det.
 
Ha en underbar måndag så hörs vi snart igen!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0