10:e dagen i rad!

I morse plingade det till i mobilen kl. 6 (ett sms) , dvs en hel timme innan jag skulle gå upp, och självklart kunde jag inte somna om..... Jag hade glömt att sätta mobilen på ljudlöst, och det är fruktansvärt irriterande framförallt när man jobbat 9 dagar i rad och behöver den sömn man kan få för att orka med ytterligare 2 innan en ledig dag, idag blir det den 10:e dagen i rad.
Så bara därför snoozade jag ca 30 min längre, bara för att få ligga och bara dra mig, vilket inte heller gör mig piggare direkt.
 
Igår kväll var jag hem till min älskade dotter och hennes familj och åt en jätte god middag med en underbar efterrätt, och hade en super mysig stund med min lilla älskling Nicole, som är så mysig och charmig och bara busar, och skrattar. Hon är nog den gladaste ungen jag vet.
 
För övrigt så går det väldigt bra nu och jag ser mycket positivt på min framtid, både när det gäller jobb och lägenheten.
Jag fick två samtal denna vecka om jobb som jag ska träffa nu i helgen, och båda vill ha mig omgående.
Dessutom har jag fått ytterligare hjälp av Sveriges bästa mäklare (han har fått den utmärkelsen), som bor i mitt hus, som ska tipsa sina kontakter om min lägenhet, han får ju inte sälja i samma hus som han själv äger en lägenhet i, så därför säljer han inte min, men jag är oerhört tacksam för att han erbjuder sig att hjälpa.
 
Jag har tittat, jämfört och funderat på den andra lägenheten i vårat hus, som är likadan som min, och inser att jag har så många mer fördelar både materiellt och läget.
Vi har därför bestämt oss för att gå ut redan nu med samma utgångspris 2 250 000 för att få de potentiella köparna intresserade av min, och det kanske t.o.m. kan gynna oss båda så att det drar till sig fler köpare och priserna trissas upp.
Dessutom ringde min mäklare Pamela och erbjöd mig ytterligare några dagar på "Mäklartipset" redan nu, då hon bokat den för en annan kund, som såldes på 1 dag, så nu kommer min att ligga där 2 omgångar. Denna omgång är dock för de som söker i Brommatrakten, och nästa gång för Sundbyberg, men det är ju nästgårds.
 
Nu i veckan så får jag min säkerhetsdörr också, och det blir perfekt innan visningarna.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0