Huvudvärk!

Idag vaknade jag med huvudvärk, och det var iofs ett tag sedan jag hade det nu, men jag har mycket att tänka på just nu.

Som vanligt så händer det mycket i mitt liv, men just nu är jag nog inne i mina största beslut hittills, jag har köpt en lägenhet för närmare 3 milj, och ska sälja min,  dessutom är det än så länge osäkert på jobbfronten, fick dock ett väldigt positivt samtal igår från en fd kollega som ville ha mig omgående, och dessutom har jag fått svar på Linkedin av en fd VD som kommer ihåg mig och vill gärna hjälpa.

Så jag är positiv och övertygad om att det snart kommer att lösa sig för min del, och i månadskiftet april-maj så flyttar jag in i min nya fina lägenhet och det ser jag verkligen fram emot.
 
Dessutom planerar jag just nu en 1-års fest för min Facebookgrupp "40+ i Sundbyberg & Solna", den 6 februari, och som vanligt så är folk tröga. Vi är nu 271 medlemmar men det är endast 17 hittills som tackat JA och 19 som klickat i Kanske, och resten har inte svarat. Jag hade hoppats på mycket mer engagemang inför 1-års festen,
då vi är så många, men folk väntar in i det sista, och alternativet "Kanske" skulle jag vilja ta bort.
Ibland känns det som om jag kämpar för min egen skull, men jag gör ju detta för alla medlemmar!
 
Nåja än är det inte den 6 februari så folk kanske hinner bestämma sig innan dess.
 
Nu ska jag jobba min 9:e dag i rad och dessutom ska jag jobba lördag och söndag innan jag får en ledig dag, så det är bara att bita i det sura äpplet och köra på, jag behöver just nu alla plustimmar och OB som jag kan få.
 
 
Jag har bara inte haft tid att ta hand om mig själv på sista tiden, dvs jag behöver klippa och färga håret, noppa och färga ögonbrynen, fixa naglarna, kanske fixa ögonfransarna igen (var ju väldigt bekvämt att ha dem), röja hemma och på vinden, besikta bilen, gå till tandläkaren, gå till optikern och kolla min syn, gå till sjukgymnasten och få svar på min magnetröntgen , m.m..... och bara viiiiiiilaaaaa!!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0