Jag hade en dröm inatt!

Inatt drömde jag att det var budgivning på min lägenhet redan innan visningen, och det steg rekordartat.
Pamela min mäklare ringde och sa att vi sprängde gränsen 3 milj, och det bara fortsatte uppåt, det slutade på hela 3,9 milj....men sedan vaknade jag.
Allt kan ju hända i en dröm och jag skulle vara enormt nöjd om det skulle bli 1 milj mindre, även då är det ett rekord (näst intill iaf).
 
Nicole och LInda kom till mig och Simba efter att vi varit ute och gått runt båda sjöarna, och vi åt lunch tillsammans, sedan tog vi en sväng ner till centrum och bl.a. Åhlèns för att köpa hårfärg, m.m.
 
Linda, Robin och Alex gick på visningen av grannlägenheten igår kväll när de var på väg från mig, och då var det bara de där, så jag är nyfiken på hur många som var i söndags, dvs om det är till min fördel eller inte.
Min lapp har iaf  inte kommit tillbaka, så snart river jag ner deras, för nu har de haft sin visning och nu är det min tur.
Igår kväll började jag städa lite efter att ha varit en sväng till IKEA och MIO med Margit, och jag ska fortsätta rensa ordentligt idag och resten av veckan.
 
Idag ska jag iaf åka på en jobbintervju och innan dess ska jag färga håret, var även och noppade och färgade ögonbrynen igår, jag måste ju se representativ ut.
 
Simba fick en tuggrulle som han stolt bar hem från zooaffären.
 
Fikastund med mormors älskling.
 
Sedan blev det en lugn myskväll i lugn och ro för mig själv.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0