Känner mig positiv!

Jag måste säga att trots min jobbsituation så känner jag mig väldigt positiv. Jag har fått många bra tips på jobb, och alla runt omkring mig peppar mig och tror på mig att jag snart kommer att fixa ett jobb.
Jag fick svar redan igår söndag från 2 st av de 10 som jaga mailade i lördags kväll.
 
Dessutom träffade jag en av mäklarna som jag funderade på att leja utanför igår, han säljer just nu en 3:a på Duvgränd, och han sa väldigt positiva saker om min lägenhet och priset, så nu känner jag mig lite lugnare.
 
Inte nog med det så fick jag ett spontant sms från en kille som jag träffade för ca 10 år sedan när jag bodde i Jakan, och vi har inte setts sedan dess, han ville höra hur det var med mig, och det visade sig att han är rörmokare, och jag som har problem med min tvättmaskin.....hahaha....väldigt lägligt.
 
Dessutom så ringde han angående fotojobbet där jag ska vara modell igen och vill bestämma ett möte.
 
Så jag börjar se lite ljusare på framtiden igen....Inget ont som inte har något gott med sig, och efter regn kommer solsken.....
Dessutom har jaga snart sålt min Iphone 5s för 2000:- , ska bara föra över allt till min nya så kan hon få komma och hämta den.
Sedan ska jag kolla om det finns något mer på vinden som jag kan sälja, har just nu mina Elfa trådbackar ute med ställning för endast 500:-.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0