Söker jobb!

Har lagt ut detta på lite olika sidor och uppdaterat min Linkedin.
 
 
Jag är en positiv och utåtriktad tjej som nu söker nya utmaningar igen!  
Mitt mål är att hitta ett spännande jobb som jag kan utvecklas i.  
Jag ser inga hinder endast utmaningar, är en driven och målmedveten tjej som kämpar för det jag tror på, är även stresstålig och tycker om fart och fläkt.   Är öppen för nya idèer, provar mig gärna fram och villig att lära mig nya saker....   Tycker om att ha många bollar i luften samtidigt, både i jobb och privat.   Jag är påhittig och initiativrik, och kommer gärna med idèer.   Är pålitlig och har sinne för ordning och reda.

  Driver en egen blogg sedan 2008, sköter även flera olika Facebooksidor för bl.a. mina olika jobb, samt är grundare och administatör för en Facebook grupp för singlar 40+ i Sundbyberg & Solna, som fått mycket positiv uppmärksamhet av bl.a. lokalmedia och medlemmarna, som nu är drygt 270st. Har arbetat inom service och handel i hela mitt liv, mest då inom fotobranschen som fotosäljare, fotograf, men även som elektroniksäljare inom Expert i ca 15 år. Jag är även väldigt inredningsintresserad och har bl.a. hjälpt till att styla hem åt vänner inför försäljning , lägenhetsbyten , m.m.

Har ett heltids jobb just nu som tyvärr tar slut den sista februari, då de ej har råd med fler heltidsanställda och jag var sist in.

Söker ett heltidsjobb där jag kan utvecklas.  

Hör gärna av er, så berättar jag mer.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0