40+ i Sundbyberg & Solna!

Jag måste säga att jag har haft en underbar sommar med underbara vänner , nya och gamla. 
Det är fantastiskt att få lära känna så många nya fantastiska människor genom bl.a. min Facebook Grupp som jag startade för ca 1,5 år sedan nu.
Vi har nu hunnit bli nästan 500 medlemmar ( 486 ), och jag har gjort 5 st till administratörer tillsammans med mig, eftersom det är så pass mycket att stå i ensam. 
Vi hade ett adminmöte för några veckor sedan då vi pratade ihop oss om hur vi ska sköta gruppen i framtiden samt vilka aktiviteter vi ska hitta på.
 
 Jag måste nog säga att detta har varit en av mina bästa somrar på mycket länge av olika anledningar, bl.a. så har jag ju blivit mormor för andra gången, flyttat till min nya fina lägenhet , fått ett nytt jobb som jag verkligen trivs med, bokat och betalt min drömresa till New York, fått flera nya fina vänner, våran hund mår bra och inga andra sjukdomar har drabbat oss ( peppar peppar ), jag har möjligheten att ta vara på kvällarna och njuta av sommaren, mm.  
Man kan med andra ord säga att jag just nu plockar ut alla fördelarna med livet och tar vara på varje minut på bästa möjliga sätt, dvs så som jag vill leva det.
 
Jag är så stolt över min facebookgrupp och att jag genom den hjälpt många att finna nya vänner och en del även kärleken. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0